Dagbok – 21.januar 2004

Etter en spesiell form for langvarig hastverksplanlegging ankommer The Vineyards øvingslokalet på Ringnes for å laste inn turnériggen. Bandet har visualisert logistikken på forhånd, så alt skal få plass.

Bass: Problemet melder seg når Sveins bassgitar skal plasseres. Vanligvis når bandet, av helsemessige årsaker, kjører til øving, blir denne plassert mellom Tormods ben i passasjersetet. Det ville være uheldig på mange måter å ha hvilende på skrotum og ansikt i 170mil, så den må på et vis plasseres i baggasjerommet. Etter litt lirking får den omtrent plass, men blir etterhvert pakket om og plassert i bilen til våre brødre i turné og rock;Autotune. Alt er på plass og vi drar.

Kaffe: Tormod og Hans Martin er så svikefulle at de for 30 sølvpenger går til anskaffelse av Statoils kaffeavtale. Dette til tross for at Svein allerede hadde Hydro Texacos kaffeavtale. Dette maner til kamp.

Kristiansand Rock City: Markens har flyttet, men vi finner fram. 90 kroner i døra er ingen garanti for fullt hus, men vi regner med at Kristiansandianerne vil ha den gode rocken allikevel. Ganske nøyaktig mellom 15 og 20 personer dukker opp. The Vineyards åpner og gir jernet. Autotune følger på og det blir en deilig kveld med rock. For nærmere beskrivelse og anmeldelse: Musiq

Blod: Vi lader ned på Charlies. Svein blør neseblod for andre gang denne dagen. Man lider for den gode rocken.

Dette var den første av to ganger vi spilte med det nå legendariske bandet Autotune. Det var vel også den første turneaktige turen vi hadde som inneholdt byene Kristiansand – Bergen – Stavanger. Autotune ble ikke med hele veien til Stavanger – noe de gjorde lurt i når alt kom til alt. Komisk nok finnes anmeldelsen av første konsert. Internett glemmer ingenting.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.