Dagbok – 6.-10.desember 2003

6. – 10. desember 2003

Gransport: The Vineyards koser seg i studio sammen med Stig Morten Sørheim og resultatet blir fantastisk! Bestill EP her. Bestill en til mammaen din også! Hun lager god frokost.

Disse dagene før jul 2003 dro The Vineyards i studio for å spille inn sin første EP. Det fant sted i Gransport på Torshov. Dette var låtene som ble spilt inn på den aller første demoen og alle låtene bortsett fra «Laugh Out Loud» fant veien til Good Rock for Good People. Den låta dukket ikke opp igjen før på LP og digital utgivelsen av platen The Vineyards. Den opprinnelige demoen ble for øvrig festet til 8-spors bånd av Håvard Lunøe-Nielsen den gang i bandet Autotune, nå i Bloodlights.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.