Dagbok – 16.mai 2004

Etter å ha gått glipp av en deilig frokost legger samtlige, minus Tormod, ut på ekspedisjon til nabostedet Årdalstangen. Der skjedde det egentlig ingenting. Vi så en mann. Og en dame. Kjartan tror han så en hund. Idiotbandet The Vineyards hadde også glemt fiskestenger, så det var ikke så mye å ta seg til bortsett fra å kjøpe boblevann på kiosken og kjøre tilbake etter en liten rundtur i sentrum.

Tormod har våknet når vi kommer tilbake, så vi tusler ned til Slippersmannen for å få middag. Gårsdagens velsmakende rett av Årdalsburger er like fortreffelig som dagen før.

Vel tilbake på hotellet tøffer vi oss opp med et slag poker. Det brukes sjetonger av ulik sort, og Svein blir urettmessig anklaget for hvitvasking av sitrondrops. Alt han hadde lyst på var sine egen drops…

Rocken blir tung, hard og elektrisk denne kvelden. Denne kvelden er også årsaken til at dagboken har blitt så lite oppdatert. Det ble rett og slett for sterke inntrykk. I korte trekk var det meget fulle russejenter, som i det minste skal ha at de dro opp stemningen, men det ble tømt litt øl i monitor og russejenteungpikene haglet og falt på scenen. Dette kan kanskje straks bivånes på en lekker DVD som muligens vil frigjøres. Ellers var det mye repetisjon fra kvelden før, men kan ganges med en del på både godt og vondt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.