Dagbok – 29.juli 2004

Autotank-innspillingene hos Håvard var alltid på 8-spors bånd. Han skaffe seg en 16-spors etterhvert, men jeg tror aldri vi kom rakk å ta i bruk den til vårt formål. Håvard jobbet iherdig med miksing og kombinert med deler av hans arsenal av gamle amper etc fikk vi en ganske så nydelig streng og rockete lyd. H&H-ampen endte senere opp i Hans Martins eie og er det den dag i dag.

Håvard lever sitt eget liv som seg hør og bør, og har skrudd og trykket konstant til alle døgnets tider. Kremlyden er ikke langt unna. Hans Martin og Håvard eksperimenterer med gitar-amper. Man skulle ikke tro det, men Håvard hadde plutselig kjøpt seg SoundCity forsterker og kabinett. Ser snasent ut, men Hans Martins illsinte japanske monster testes med egen Vox gjennom Håvards kabinett «Hard ‘n Heavy». Uttales omtrent [‘a-ad ‘n evvy]. Du og du, jajaja… Det ble nesten litt for mye av det gode. Så mye rock på en gang… Gitar legges. Nå skal det synges!

Hans Martin har litt startvansker. Men nok en gang har Håvard gode råd. Løsningen blir å ha minst mulig klær på, samt stå på en tom ølkasse. Hvem skulle trodd det?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.