Dagbok – 26.august 2004

The Vineyards spiller på Betong sammen med Autostrada, Sheep og Turdus Musicus. Blir en til dels trivelig affære. Typisk at det alltid er noen på bakrommet som er litt surere enn andre, men det får gå. Vår konsert går egentlig etter all forventning. Live-trikset med å la Hans Martin overta trommesoloen til Tormod smelter mangt et pikehjerte. Suksessen er et faktum.

Vi har praktisert ulike live-triks opp gjennom. Alle sammen av enorm kvalitet. Et triks var under en låt som aldri fikk noen ordentlig tittel, men på settlistene figurerte som «Verdenspremiere», der det var lagt inn et lengre trommebrekk som live gikk over i en solo. På et punkt overtok Hans Martin trommene mens Tormod gikk fram på scenen og uttroduserte bandet. Veldig virkningsfullt og veldig gøy. Burde tas opp igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.