Dagbok – 12.november 2004

Stormannsgalskapen tar overhånd. Siden vi fikk meldingen om EP-distribusjon har vi fungert mer som et management for et band, enn som et eget band. Hvor skal vi trykke? Hvem lager cover? Tittel? Hvor mange skal vi trykke? Hva koster det? Med moms? Rekker vi det? Release? Groupies? Planen er å ha den klar senest i begynnelsen av januar, sånn i god tid før Bylarm. Men det lekre trykkeriet i Tsjekkia legger ned bedriften sin i juleferien, så det kan ta vel lang tid. Sjekker ut en del trykkerier i Norge også. Og så er det finansene. Søker penger. Vurderer lån i banken. Vurderer å lage musikkvideo, og helt ut av det blå er det en fyr som tar kontakt og lurer på om vi vil lage en video, for det kan han gjøre for oss! Litt merkelig når folk ringer oss og vi ikke ringer dem…

Hvem var denne mannen som ville lage video? Har en idé, men noe video ble det ikke. Denne gangen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.