Dagbok – 26.november 2004

Denne uka har vi øvd oss varme til Garage. Det ramlet inn et lite orkester på øvingslokalet vårt, og lurte på om de kunne leie seg inn. Fire ungfoler som etter det jeg forsto hadde ungdomsskoleband, men mulig jeg misforsto alt. Uansett, så kjente de det andre bandet som øver med oss. Har ikke hørt noe fra dem. Synes ingen skal flytte inn før ølfluene har flyttet ut. Vi er nemlig invadert av fluer som yngler i pilsslanter. Samboerbandet vårt har en flaskedynge der fluene formerer seg i hopetall. Vi kunne kanskje sagt fra, men de må vel merke det til slutt selv.

Kjartan, Svein og Hans Martin tar en runde i snødrivet for å henge opp plakater. Veldig kjedelig, men ganske tilfredsstillende å se en stor og glinsende plakat med seg selv på henge rundt. Det virker som om arbeiderne på utestedene har hørt om oss, for de nikket gjenkjennende når vi spurte om plakatplass. Enten det, eller så er de bare snille, eller at vi lever på en endeløs lang livsløgn. Hans Martin fikk smaken på det gode livet utover kvelden og ble forvandlet til en levemann. Sist observert vill i blikket på Last Train. Han sa ikke hvor han skulle men dagen etter kunne vi følge sporet av han gjennom byen der det hang plakater på de utroligste steder. En god jobb gjorde han uansett.

Ølfluebandet må ha vært Crawling Duck Johnson. Plakaten må ha vært for Garage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.