Miniturnè med tyskere!

Da er det ikke lenge før det braker løs med miniturné i Norge med det fantastisk kule tyske bandet The Audience. De plasserer seg i bussen sin og farer over fjorder og fjell og blir med oss til Bergen, Haugesund og Oslo. I Oslo kommer også de nydeligste månefarere vi vet om fra X-Queen of the astronauts for å mingle med oss!

For å gjøre det enkelt for dere har vi slengt ut en haug av facebook og underskog og eventer og you name it. Gi oss en lyd om du kommer en av disse stedene! Husk at du alltid finner konsertene våre her og kan bli fan av oss på Facen! Nice!

Bergen 5. november: The Vineyards + The Audience (GER)
Facebook

Haugesund 6. nov: The Vineyards + The Audience (GER)
Facebook

Oslo 7. nov: The Vineyards + The Audience (GER) + X -QUEEN OF THE ASTRONAUTS
Facebook
Underskog

Andre konserter i nær fremtid:
Oslo 30. okt: Bønder i Byen – The Vineyards, The Generous Days, Firetop Mountain, Valsalva
Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.