Dagbok – 9.juni 2004

Fight Club var morro. Kristoffer Schau var konfransier og han likte oss faktisk så godt at vi deltok senere i radioshowet hans Kvegpels. Alltid morro å spille med Autotune, men vi var tydeligvis litt misfornøyde med de som gikk av med seieren. Litt krasse ordelag ser jeg, men kjenner jeg oss selv rett var dette mer et tamt forsøk på å briske seg i ettertid. Vi er alt for snille og likandes. Men at jeg var med å spille på en dass allerede i 1997 stemmer på en prikk. Jeg hadde ikke kontakt med dassen, men sto veldig nærme da den ble knust.

Fight Club. Vi sparker så mye rass at vi blir skitne på skoene. Vinner vi? Nei? Vinner Autotune? Nei? Det er et annet band som vinner, som har et navn som består av to deler der den første delen er det som kommer ut av tissen når du er skikkelig syk. Hah! Men de var veldig snille. Og så spilte de på en dass. Det gjorde Svein allerede i 1997.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.