Dagbok – 27.juli 2004

På sensommeren 2004 dro vi til Autotank for å spille inn noen låter som skulle med på en splitt-vinyl med Autotune. Den så dessverre aldri dagens lys, men det kom da noe rock ut av det. Den første låten som nevnes under er «Norwegian Steel» som handler om Hans Martins raseri over Årdal. Denne låten dukket opp på By:larm-CDen og har sjelden vært hørt. Helt til den dukket opp i en nyinnspilling på Like Criminals We Do. For den spesielt interesserte kan det nevnes at låten i 2004 nesten holdt på å bli kalt «Crystal Knights in Western Villages». Ble litt ugreit.

Den andre låten endte opp med tittelen «Cruise Control» som ble avgjort på gata utenfor Parkteateret. Uansett, denne innspillingen dukket aldri opp noe sted, men kom med spilt inn på nytt på Hoggin All The Action med ny tekst og ny tittel «Sire, It´s the Bell Boy from Hull».

Dag nummer to i Autotank. Kjartan er fortsatt på jobb. Det er den store bassdagen. Svein spiller noe bedre i dag, og blir fornøyd til slutt. På låta som har arbeidstittel «den tredje låta» slites det litt med å få solopartiet til å funke helt. Håvard kommer med den geniale ideen å tenke på Lemmy under bespillning. Etter dypmeditasjon over tema Lemmy/Motörhead prøves det med bass igjen. Og hva skjer? Håvards deilige Orange-topp med 17 ½ ohm og sikkert 320volt lirer av seg feit, feit lyd og resten av kvelden er reddet.

Når det gjelder det tekstlige innholdet som førte til gårsdagens raseri, har Hans Martin gjort enkelte forbedringer. Teksten han ender opp med etter ytterligere vennlige innspill handler i korte trekk om en jeg-person som muligens er litt bredbeint og snakker med et kvinnemenneske, som han vil ha med inn i en veldig rask bil, fordi han vil kjøre en tur. Ble meget bra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.