Dagbok – 9.september 2004

Hans Martin er syk. B-festivalen må greie seg uten The Vineyards. Hans Martin må holde sengen. Vi andre fabulerer om å kaste oss rundt og lage et coverband for anledningen med Auto-Håkon på vokal. Etter en times intens planlegging i et kollektivt massehysteri finner vi ut at tiden blir for knapp… Hadde vært fett, kunne gått på den store, fine, brune rævva…

Harrusett? Vi spilte ikke på B-festivalen likevel? Hukommelse. Men det øker sjansene for at vi faktisk har spilt med Autotune i alle fall i samme lokalet som B-Festivalen ble holdt. Om ikke annet. Må sjekke krønikene. For øvrig den ene av to konserter som er avlyst av sjukdom.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.