Dagbok – 30.september 2004

Tung øving! Ikke spesielt tung rock, egentlig ikke så mye rock i det hele tatt. Lite kreativt å hente. Vi hadde noen låtutkast, men plutselig funket det ikke. Løsningen blir å gå til de gamle setlistene og trekke fram låter vi har forkastet av ymse årsaker. Hver person får utdelt en låt som man på magisk vis skal omforme til snasen rock til neste gang. Slik er fordelingen:

Tormod: «After the great divide». Dette er faktisk en ballade i ¾-delstakt! Kun hørt av et fåtall eksklusive mennesker på den første Vineyardskonserten på Barbeint i Oslo. Det er en grunn til at ikke den ble spilt mer. Blir meget interessant å finne ut hva Tormod koker i sammen her.

Svein: «Primetime News». Den mest politiske låta til The Vineyards skal få en ansiktsløfting. Denne låta spilte vi veldig ofte i starten, men skjønte til slutt at den var litt døll. Svein har planer om å lage den om til en rask låt med en litt bluesrockish schwung.

Kjartan: «Naked». Denne låta har faktisk blitt redigert en gang tidligere. Senere gjennomgikk den en totalforandring som grenset til en anelse progrock. Nok en gang skal «Naked» under kniven. Kjartan står foran en stor utfordring. Vil han lykkes? Ja.

Hans Martin: «Phough». Da denne låta ble laget på Miljøloftet var vi helt i ekstase. Knallåt! Men når alt kommer til alt så har den funket greit på øving, men har hatt en eim av bæsjestank på konsert. Satser på at Hans Martin kan få fram den deilige ballelukten!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.