Dagbok – 5.oktober 2004

Nå skal resultatet på bordet. Fire menn har jobbet separat med fire forskjellige låter, og nå skal de ferdige verkene presenteres. Tormod mistenker Svein for å være mest ivrig etter å presentere sin låt først, men det blir til slutt en runde med steinsakspapir. Hans Martin taper glatt med en saks. Men tror du ikke han har snekret sammen en frekk liten sak?

Tormod er nummer to, men han fikk den vanskeligste låta. Mulig han hadde glemt det litt bort også, men «After the great divide» har herved blitt begravd.

Svein er nummer tre. Han insisterer på å ha laget en fresk liten bluesrock. Tormod er som vanlig alltid passe positiv. Kjartan er kvasikunstnerisk reservert. Hans Martin er entusiastisk. Tilsynelatende i alle fall. Svein lurer kanskje på om dette er feil forum for suggererende bluesrock. I alle tilfelle, det fungerer ikke. Kjartan spiller bengalakk-funk, og hele greia faller i sammen.

Kjartan sin låt er der, men ikke helt. Vi prater ikke så mye om den egentlig. Spiller heller Hans Martin sin. 25 % uttelling er ikke så verst.

Kort oppsummert: Ingen av låtene er i aktiv spilling i dag. Ikke at de ikke er bra. Men de er ikke med. Nei.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.