Dagbok – 28.oktober 2004

Denne uken har gått med på å spikre sammen coveret og alt det praktiske rundt splittvinylen sammen med Autotune! Ekstremt mye som skal ordnes, men ting begynner å ta form. Tittelen kan vel røpes nå. Det ser i alle fall ut til at det blir «This is rock. You are disco». Jaja, liker du ikke tittelen vil du uansett like skiva! Utrolig fett… Etter en kjapp diskusjon kommer vi (noen) fram til at platene ikke skal nummereres! Det må da være utrolig mye fetere å få plate 7/300 enn 234/300?? Men, nei… kan ikke nummerere…

«This is rock. You are disco» så dessverre aldri dagens lys. Men coveret ble i alle fall spikret på stedet Café 33. Det var Thomas Røst sammen med en han kjente som laget coveret, og du kan se det hvis du blar deg ganske langt tilbake på denne siden. Thomas laget for øvrig coveret til Good Rock for Good People og tok det bildet til den første store plakaten.

Det var veldig mye diskusjon rundt coveret av en eller annen grunn. Tror det var mye potensiell rockkredibilitet man var redd skulle gå tapt over coveret, men det ble landet. Musikk og det estetiske lå klart, så hva kunne egentlig gå feil?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.